McDonald’s – Solatni hamburger

Solatni burger najnovejši meni pri McDonald’s-u. To so povsem novi burgerji, ki so trenutno na voljo le v Avstralskih McDonald’s-ih. Nastali so na podlagi novodobnega naročanja hrane Create Your Taste v priljubljeni verigi s hitro hrano. Postopek tega novodobnega osebnega kreiranja željenega menija in naročanja si lahko ogledate v spodnjem videu.

httpss://youtu.be/U02-FpxoNXc?t=2s

Glede na številne nove recepte in kreirane jedi, ki so jih uporabniki ustvarili sami, so solatni Burgerji prišli na dnevni meni McDonald’s-ov v Avstraliji.

Avstralski McDonald’s-i so znani po tem, da tam »testirajo« nove stvari preden jih potem prenesejo v ZDA in v druge države. Tudi njihova linija blagovne znamke McCafe je bila prvotno preizkušena v Avstraliji.

lettuce burgers

Solatni burger tako namesto zgornje in spodnje žemlje oz kruha vsebuje velike liste solate, kar zmanjša kalorično vrednost burgerja in mu doda večjo zdravo noto oz. vsaj občutek.

mcdonalds-lettuce-burger-australia

Zadeva se mi zdi zelo kreativna in morda tudi zanimiva za kakšne naše ustvarjalce burgerjev. Namesto solatnih listov bi lahko uporabili še zelje, ohrovt, špinačo … skratka tovrstnega »materiala« je veliko, samo malo moremo biti kreativni in misliti s svojo glavo.

Če se želite tudi sami preskusiti v kreiranju novih McDonald’s burgerjev lahko to storite na TEJ povezavi.

 

Vir: KLIK

LP, Blaž